• Untitled 2
  • Untitled 1
  • Untitled 3

Kvalitet hver gang


Herunder har jeg nogle af mine referencer. De har givet mig en lille hilsen, som tak for et godt stykke arbejde.

Ulla & Jørgen Schmidt, Vedsted

Fliser i køkken, gang, kældertrappe og kælderen.
Gulvet i vores hus var i flere niveauer og det var vi blevet trætte af. Samtidig ville vi have nye fliser, da de gamle fliser var blevet lidt ”trætte”.
Vi valgte Ipsen Murer- & Fliseforretning, da det er en lokal virksomhed og prisen vi fik, var mere end i orden.
Når det udførte arbejde også er i orden og tidsplanen er overholdt, så kan vi ikke klage.

Super kvalitet, se billederne - rigtig flot.

Tusind tak til Anker Ipsen.

Lene og Henrik, Vojens

2 nye badeværelser og nyt bryggers

Vi havde besluttet os for den helt store renovering; begge badeværelser og vores bryggers.

For nogle år siden havde vi haft Ipsen Murer- & Fliseforretning ude i forbindelse med en anden renovering og vi var meget tilfredse, så hvorfor ikke gentage denne succes.

Gulvet i det ene badeværelse har hele tiden været noget skidt, men Anker Ipsen fik det hele rettet op og i dag står vi med 2 perfekte badeværelser og et dejligt bryggers.

Det var en stor investering og derfor var prisen ikke afgørende, men udelukkende kvaliteten.

Anker skulle gå gennem huset med alle materialer for at komme til det ”bagerste” badeværelse og på trods af denne tur, var der ikke slået huller i døre og vægge eller anden form for svineri – fantastisk.

Har man brugt Ipsen Murer- & Fliseforretning én gang, så gør man det også næste gang.

Kristina og Kasper, Vojens

Nyt badeværelse.

Vi skulle have nyt badeværelse og søgte på nettet og fandt bl.a.Ipsen Murer- & Fliseforretning og efter mødet med Anker Ipsen, var vi ikke i tvivl.
Vi havde selv nogle idéer til hvordan tingene skulle være og suppleret med Ankers råd og erfaringer, har vi nu fået vores drømmebadeværelse.
Anker er meget punktlig og der var en god kommunikation fra dag ét.
Vi kendte ikke Ipsen Murer- & Fliseforretning i forvejen, men det gør vi nu og det er helt sikkert, at når vi en anden gang skal have lavet murerarbejde, så ringer vi til Anker Ipsen.


Kim Møller, Kolding

Nyt badeværelse og gulve i stueplan.

I 2018 ville vi have nye gulve i hele stueetagen med gulvvarme og valgte Ipsen Murer- og Fliseforretning. I forvejen kendte vi lidt til Anker Ipsen og vi blev ikke skuffede. Alt var lavet i den bedste kvalitet og vi har opnået det bedste resultat.
I 2021 synes vi, at et nyt badeværelse var tiltrængt og vi var ikke i tvivl - Ipsen Murer- og Fliseforretning selvfølgelig.
Det kan godt være, at Anker tager et par kroner mere for sit arbejde, men vi betaler med glæde.

Vi skal jo kigge på Ankers murerarbejde hver eneste dag og så er det jo rart, at det er i tiptop stand – ingen skæve fuger eller andet dårligt arbejde.

Søren & Bettina, Haderslev

Nyt badeværelse.
Vi ville have et rigtigt kvalitets badeværelse og henvendte os til Ipsen Murer- & Fliseforretning og blev ikke skuffede.
Vi har efterfølgende ringet til Anker Ipsen og rost ham til skyerne – vi er ovenud tilfredse.
Både det udførte arbejde og den rådgivning Anker kom med.
Anker kom til tiden, ja faktisk to dage før, og overholdt alle aftaler.
Da selve arbejdet var udført, var alt ryddet op, så vi kunne bruge vores nye badeværelse – familien var glade.
Vi har fortalt vidt og bredt om Ipsen Murer- og Fliseforretning – vi ville ønske, at alle håndværkere havde samme moral og faglige dygtighed.
Én gang Ipsen Murer- & Fliseforretning, altid Ipsen Murer- & Fliseforretning.

Kurt Damkjær, Gram

Udskiftning af gulve i bryggers, gang og badeværelse.

Ipsen Murer- og Fliseforretning lavede en totalrenovering af gulve i vores bryggers, gang og badeværelse. Resultatet er top kvalitet og alt blev overholdt indenfor den aftalte tid.
Anker Ipsen er en rigtig dygtig håndværker.
Vi blev anbefalet Ipsen Murer- og Fliseforretning af en af hans tidligere samarbejdspartnere og vi har allerede anbefalet Ipsen til nogle af vores venner.

Her får man et godt stykke arbejde og det er ikke sidste gang, vi bruger Anker Ipsen.


Bo Larsen, Kliplev

Gulv i køkken/alrum og gang. Efter grundig research på nettet, fandt vi Ipsen Murer- & Fliseforretning.
Vi stillede høje krav til arbejdet og forventede kvalitetsarbejde. Selvfølgelig spillede prisen også en rolle, men var ikke den afgørende faktor. Det var derimod kvaliteten af murerarbejdet og her kan vi kun være tilfredse med Anker Ipsens arbejde.
Det var topkvalitet og prisen var helt i orden i forhold til det udførte arbejde.

LENE OG CLAUS, VOJENS

Vi fik lavet klinker i gang, toilet, køkken/alrum, mellemgang, badeværelse og bryggers af Ipsen Murer- & Fliseforretning.
Der skulle koordineres med andre håndværkere og der var afsat tre uger til flisearbejde og det var færdigt til tiden. Alt fungerede optimalt, Anker Ipsen er meget perfektionistisk og han tog styring fra starten. Prisen var helt skarp og Anker havde ryddet op efter sig.

Elisabeth og Christen, Ustrup

Modernisering af badeværelse. Vi havde hørt fra vore naboer, at Ipsen Murer- & Fliseforretning var dygtige og pålidelige, så vi kontaktede Anker Ipsen.
Anker kom med gode råd og idéer til hvordan vi kunne få et godt resultat, når vi skulle renovere/modernisere vort badeværelse.
Anker startede op som aftalt og var færdig til tiden. Der var ryddet op og vi kunne tage badeværelset i brug, inden jul, som vi ønskede.
Vi havde et rigtig godt samarbejde med Anker Ipsen og det er 100% sikkert, at vi bruger Ipsen Murer- & Fliseforretning næste gang vi skal have lavet murer og flisearbejde.


Jørgen Lauritzen, Marstrup

Vi har fået lavet 2 helt nye badeværelser af Ipsen Murer- & Fliseforretning. Vi har været super tilfredse fra start til slut – lige fra planlægning til ibrugtagning. Tip top kvalitet. Da Anker Ipsen var færdig med sit arbejde, var de to badeværelser klar til brug.

Hans Aage Madsen, Vedsted

Vi fik lavet alt murerarbejde på vores udestue af Ipsen Murer- & Fliseforretning. Anker Ipsen er en seriøs samarbejdspartner og var rigtig god med planlægningen, så vi følte os trygge. Anker overholdt sine
aftaler og han går ikke på kompromis med kvaliteten. Flot udestue og vi har allerede bestilt Anker til yderligere renovering af huset senere på året.

Jens Michaelsen, Vedsted

Vi fik lavet flisearbejde/nye fliser på vores badeværelse af Ipsen Murer- & Fliseforretning. Anker Ipsen kom med god rådgivning og passede projektet selv – flot arbejde, som vi forventede det skulle være. Anker overholdt tiden og der var ryddet op.


Thomas Silberbauer, Simmersted

Jeg er selv tømrer og har set noget af det arbejde, som Ipsen Murer- &  Fliseforretning har lavet, så jeg var ikke i tvivl om, at det var Anker Ipsen, der skulle arbejde i mit private hjem. Vi fik lavet klinker i bryggers og 2 badeværelser.
Alt var i bedste kvalitet – fra første kontakt til opstart gik der én uge.

Christian Hansen, Over Jerstal / AG Electric, Aabenraa

Indehaver af AG Electric I Aabenraa og Christiansfeld. Igennem mit firma samarbejder vi med Ipsen Murer- & Fliseforretning. I vores nye hus skulle vi have lavet flisearbejde i 2 badeværelser, bryggers, køkken og entré.
Da Anker Ipsen havde lavet flisearbejde i vores ”gamle” hus, vidste vi godt, hvem der skulle lave flisearbejdet for os i vores nye hus. Det blev som vi forventede – i fremragende stand.