• Untitled 2
  • Untitled 3
  • Untitled 1

Kvalitet hver gang


Herunder har jeg nogle af mine referencer. De har givet mig en lille hilsen, som tak for et godt stykke arbejde.

LENE OG CLAUS, VOJENS

Vi fik lavet klinker i gang, toilet, køkken/alrum, mellemgang, badeværelse og bryggers af Ipsen Murer- & Fliseforretning.
Der skulle koordineres med andre håndværkere og der var afsat tre uger til flisearbejde og det var færdigt til tiden. Alt fungerede optimalt, Anker Ipsen er meget perfektionistisk og han tog styring fra starten. Prisen var helt skarp og Anker havde ryddet op efter sig.

Elisabeth og Christen, Ustrup

Modernisering af badeværelse. Vi havde hørt fra vore naboer, at Ipsen Murer- & Fliseforretning var dygtige og pålidelige, så vi kontaktede Anker Ipsen.
Anker kom med gode råd og idéer til hvordan vi kunne få et godt resultat, når vi skulle renovere/modernisere vort badeværelse.
Anker startede op som aftalt og var færdig til tiden. Der var ryddet op og vi kunne tage badeværelset i brug, inden jul, som vi ønskede.
Vi havde et rigtig godt samarbejde med Anker Ipsen og det er 100% sikkert, at vi bruger Ipsen Murer- & Fliseforretning næste gang vi skal have lavet murer og flisearbejde.

Jørgen Lauritzen, Marstrup

Vi har fået lavet 2 helt nye badeværelser af Ipsen Murer- & Fliseforretning. Vi har været super tilfredse fra start til slut – lige fra planlægning til ibrugtagning. Tip top kvalitet. Da Anker Ipsen var færdig med sit arbejde, var de to badeværelser klar til brug.

Hans Aage Madsen, Vedsted

Vi fik lavet alt murerarbejde på vores udestue af Ipsen Murer- & Fliseforretning. Anker Ipsen er en seriøs samarbejdspartner og var rigtig god med planlægningen, så vi følte os trygge. Anker overholdt sine
aftaler og han går ikke på kompromis med kvaliteten. Flot udestue og vi har allerede bestilt Anker til yderligere renovering af huset senere på året.

Jens Michaelsen, Vedsted

Vi fik lavet flisearbejde/nye fliser på vores badeværelse af Ipsen Murer- & Fliseforretning. Anker Ipsen kom med god rådgivning og passede projektet selv – flot arbejde, som vi forventede det skulle være. Anker overholdt tiden og der var ryddet op.

Thomas Silberbauer, Simmersted

Jeg er selv tømrer og har set noget af det arbejde, som Ipsen Murer- &  Fliseforretning har lavet, så jeg var ikke i tvivl om, at det var Anker Ipsen, der skulle arbejde i mit private hjem. Vi fik lavet klinker i bryggers og 2 badeværelser.
Alt var i bedste kvalitet – fra første kontakt til opstart gik der én uge.

Christian Hansen, Over Jerstal / AG Electric, Aabenraa

Indehaver af AG Electric I Aabenraa og Christiansfeld. Igennem mit firma samarbejder vi med Ipsen Murer- & Fliseforretning. I vores nye hus skulle vi have lavet flisearbejde i 2 badeværelser, bryggers, køkken og entré.
Da Anker Ipsen havde lavet flisearbejde i vores ”gamle” hus, vidste vi godt, hvem der skulle lave flisearbejdet for os i vores nye hus. Det blev som vi forventede – i fremragende stand.

Bo Larsen, Kliplev

Gulv i køkken/alrum og gang. Efter grundig research på nettet, fandt vi Ipsen Murer- & Fliseforretning.
Vi stillede høje krav til arbejdet og forventede kvalitetsarbejde. Selvfølgelig spillede prisen også en rolle, men var ikke den afgørende faktor. Det var derimod kvaliteten af murerarbejdet og her kan vi kun være tilfredse med Anker Ipsens arbejde.
Det var topkvalitet og prisen var helt i orden i forhold til det udførte arbejde.